המחזור ה-26 בליגה הלאומית הסתיים הערב (שני) וסיפק לנו דרמה מאצטדיון ר"ג, שם הפועל פ"ת ניצחה בדקה ה-90 כשנועם שחר הוא גיבור הניצחון ולא בפעם הראשונה העונה. הפועל ר"ג הסתבכה במאבק העלייה בעקבות ההפסד וכרגע הפער מהמוליכה, הפועל ת"א שגם ניצחה הערב, עומד על תשע נקודות. צמד לאיתמר שבירו בניצחון האדומים הערב בגרונדמן, שם פגשו את מכבי הרצליה.

עמית מאיר ופרנק ריבולייר הערב בר"ג (באדיבות: הפועל ר"ג גבעתיים)
הפועל ר"ג – הפועל פ"ת (2:1) – אחרי מחצית שקולה ללא מצבים מסוכנים, שגם הסתיימה ללא שערים, בדקה ה-51 אליאן רוחנא העלה את המלאבסים ליתרון 0:1. בדקה ה-69 האורדונים חזרו למשחק מפנדל מדויק של שגיא דרור, 1:1 בקרב הפסגה. בדקה ה-90 שער דרמטי של נועם שחר החזיר את היתרון לכחולים, שניצחו 1:2 בסיום המשחק.
מכבי הרצליה – הפועל ת"א (3:0) – האדומים התקיפו את שערו של יוסי גינזבורג ובדקה ה-14 נגיחה של לירן רוטמן הגיע לאיתמר שבירו שכבש מקרוב והעלה את קבוצתו על לוח התוצאות. שבע דקות בלבד חלפו מהשער הראשון עד שיזן נאסר הגביה כדור שהגיע שוב לשבירו שהכפיל את היתרון בשערו השני להערב, 0:2 לתל-אביבים. בדקה ה-52 סתיו טוריאל הצטרף לחגיגה כשכבש ממסירת עומק של רוטמן, שרשם בישול שני במשחק, 0:3 ענק בסיום.
הפועל עכו – מ.ס. כפר קאסם (0:1) – למרות שהאורחת שלטה בכדור ואחרי מחצית ללא שערים, בדקה ה-71 רז טויזר בישל לריצ'ארד קולה, הקבוצה מעיר הנמל עלתה ליתרון והתוצאה בסיום 0:1.
הוסיפו תגובה