המחזור ה-29 בליגת Winner הגיע לסיומו הערב (שני), כשבשני קצוות הטבלה כלום עוד לא בטוח. בצמרת, הפועל ב"ש צימקה את הפער בעקבות הניצחון הערב וכרגע הוא עומד על שתי נקודות בלבד. בתחתית, בני סכנין ניצחה את הפועל חדרה ועלתה מעל לקו האדום. נכון לסיום המחזור, מ.ס. אשדוד והפועל חדרה נמצאות במקום המוביל לליגה הלאומית.

אלון תורג'מן חוגג את שערו בסמי עופר (צילום: מחלקת המדיה של הפועל ב"ש)
הפועל חדרה – בני סכנין (1:0) – שתי הקבוצות התחילו את המשחק מתחת לקו האדום, אך בדקה ה-29 אלעד שחף מסר כדור עומק לרחבה, כדור שמצא את חלוץ האורחת אחמד סלמן שכבש מקרוב וניצח את המשחק עבור מנחם קורצקי, 0:1 בסיום. בעקבות הניצחון, בני סכנין עלתה למקום ה-12 וטיפסה מעל לקו האדום.
מכבי חיפה – הפועל ב"ש (3:0) – אחרי שבמחזור הקודם איבדו את המקום הראשון, חניכיו של רן קוז'וך הצפינו למשחק נגד הירוקים. המשחק החל בקצב איטי בשני צידי המגרש ורק בדקה ה-40 היה המצב המסוכן הראשון של אלון תורג'מן והמחצית הסתיימה ללא שערים. בדקה ה-52 אליאל פרץ הרים כדור לזאהי אחמד, אך פדראו הציל מהקו היישר אל תורג'מן שהכניע את שריף כיוף ופרץ את הסכר, 0:1 לדרומיים. בדקה ה-81, כיוף איגרף כדור שהגיע לרחבה, אך פגע בדרך בארנולד גריטה ודוד פוקסמן פסק על כדור עונשין מ-11 מטרים. לאחר בדיקת VAR, דן ביטון דייק מהנקודה הלבנה והכפיל את היתרון ל-0:2. בדקות הסיום מתן בלטקסה הצטרף לחגיגה כשכבש בדקה ה-98 בהתקפה מתפרצת וקבע 0:3 בסיום.
הוסיפו תגובה