המחזור ה-29 בליגה הלאומית הגיע לסיומו הערב (שני) ולקראת מחזור הסיום של הליגה הסדירה וחלוקת הטבלה לבתי הפלייאוף, וכשלושה מקומות עדיין פנויים בפלייאוף העליון, הפועל עכו והפועל כפ"ס נפרדו בתיקו 1:1, ובכך הכחולים עלו למקום השמיני בטבלה. קליי חזר למגרשים וכבש נגד הפועל ראשל"צ, הפועל כפר שלם עלתה למקום השלישי על חשבונה של הפועל ר"ג. שער נהדר של מתן בית יעקב לא הספיק למכבי יפו נגד מ.ס. כפר קאסם באיצטדיון בת ים, שם נפרדו השתיים בתיקו 1:1, שהספיק למארחת לעלות למקום השביעי.

כובש השער הראשון, קליי, בחזרתו למגרשים (צילום: חגי מיכאלי)
הפועל כפר שלם – הפועל ראשל"צ (1:2) – המארחת שלטה מפתיחת המשחק וכבר בדקה השמינית קליי כבש והעלה את הכתומים על לוח התוצאות. במחצית השנייה, האורחת לחצה ובדקה ה-59 אופק אושר הרים כדור לאינוסנט קינגסלי, שהכניע את שחר אמסלם והשווה את התוצאה ל-1:1. ארבע דקות בלבד חלפו משער השוויון עד ששחר הירש הבקיע בנגיחה והחזיר את היתרון לקבוצתו, 1:2 לכפר שלם בסיום.
מ.ס. כפר קאסם – מכבי יפו (1:1) – הבולגרים פתחו טוב את המשחק וכבר בדקה ה-15 בעיטה מחוץ לרחבה של מתן בית יעקב נכנסה והעלתה את האורחת ליתרון 0:1. למרות הרחקה של פאדי נג'אר בדקה ה-29 שהשאירה את כפר קאסם בעשרה שחקנים, בדקה ה-32 רועי דיין ניצל ערבוביה ברחבה אחרי כדור קרן בשביל להשוות את התוצאה ולרדת למחצית ב-1:1. למרות שדובב גבאי היה מאוד קרוב להחזיר את היתרון ליפואים בדקה ה-89, המשחק נגמר בתוצאה 1:1, המארחת עלתה למקום השביעי שמוביל לפלייאוף העליון.
הפועל עכו – הפועל כפ"ס (1:1) – הכחולים שלטו בכדור במחצית הראשונה, אך בדקה ה-42 עבירה של אשרף רבאח על ניב ליבנת אילצה את עומר בירן להוציא למגן כרטיס אדום ישיר ולשרוק לכדור עונשין מ-11 מטרים. גל לוי דייק מהנקודה הלבנה ורגע לפני המחצית הקבוצות ירדו כשהתוצאה היא 0:1 לירוקים. בדקה ה-65 נשרק פנדל נוסף, אך הפעם לזכות הקבוצה מעיר הנמל, ורז טויזר ניצל את ההזדמנות להשוות את התוצאה ל-1:1. אחרי שהכחולים היו קרובים לשער נוסף, התוצאה נותרה 1:1 בסיום המשחק.
הוסיפו תגובה