הערב הושלם המחזור החמישי בליגת הבורסה לניירות ערך, עם שלושת המשחקים שנותרו במסגרתו. המוקדם מביניהם יצא לדרך בשעה 18:00 והפגיש את הפועל חדרה ובני סכנין באצטדיון נתניה. המארחים פתחו חזק וכבר לאחר שבע דקות של משחק אודה מרשל כבש והעלה אותם ליתרון. אל המחצית השניה הם יצאו באותה מגמה וכעבור עשר דקות מפתיחתה, מרשל השלים שלושער בתוך שתי דקות בלבד, עם שני שערים נוספים. ארבע דקות לסיום, אסי גומה הצטרף גם כן לחגיגה של החדרתיים, שרשמו את ניצחון הבכורה שלהם העונה והורידו את האורחים אל המקום האחרון בטבלה.
בשעה 19:00 החל משחק נוסף, בו אירחה מ.ס. אשדוד את מכבי נתניה באצטדיון הי"א. המחצית הראשונה הייתה קצבית, עם מצבים בשני הצדדים, אבל שתי הקבוצות לא הצליחו למצוא את הרשת וירדו להפסקה בתיקו מאופס. אל החצי השני של המשחק, המארחים יצאו טוב יותר – כעבור חמש דקות מפתיחתו, דין דוד הגיע אל כדור חוזר וכבש שער יתרון לזכותם. בדקה ה-71, דוד עשה את זה שוב והשלים צמד, בדרך להכפלת היתרון. בדקה ה-85 גבי קניקובסקי ספג שני כרטיסים צהובים, הורחק והיהלומים נותרו בעשרה שחקנים. המארחים לא איחרו לנצל את היתרון המספרי והוסיפו שני שערים, אחד בנגיחה של ננאד סבטקוביץ' ועוד אחד של שלומי אזולאי, כדי לחתום את החגיגה שלהם, להנחיל לצהובים הפסד ראשון מאז מחזור הפתיחה ולטפס מעליהם בטבלה.
המשחק האחרון לערב זה יצא לדרך בשעה 20:00 ובו בית"ר ירושלים אירחה באצטדיון טדי את מכבי פתח תקווה. לאחר כרבע שעה של משחק, ליאל עבדה נשלח טוב קדימה ומול איתמר ניצן לא התבלבל, בדרך לשים את הכדור ברשת ולהעלות את האורחים ליתרון. הצהובים לא נבהלו ובחלוף שתי דקות בלבד השוו את התוצאה, מרגלי אלירן עטר. שלוש דקות לסיום המחצית הראשונה, מרקוס דיניז הוריד בנגיחה כדור קרן שהוגבה לעברו, מוחמד הינדי היה שם כדי לכבוש מקרוב ולהחזיר את היתרון לצד הכחול. עד לסיום, האורחים שמרו על היתרון והפכו לראשונים העונה שכובשים יותר משער אחד לרשת של בית"ר, לה היה זה משחק שלישי ברציפות ללא ניצחון
תמונה ראשית: מחלקת המדיה של מ.ס. אשדוד
הוסיפו תגובה